13.01.2020

10. Okul Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla geleneksel olarak gerçekleştirilen Okul Çalıştayımız bu yıl 10. kez toplandı.

10. Okul Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Okul Çalıştayımız, öğretmenler arasında bilgi alışverişinin yapılması, yeni bakış açıları kazandırması, eğitim yaklaşımlarına zenginlik katması ve okul içindeki iletişimi güçlendirmesi amacıyla yapılandırılmış meslek içi eğitim platformudur.

Sadece öğreten değil öğrenen de olmayı sürdüren, mesleki gelişimlerine yönelik meslek içi eğitimlere katılan öğretmenlerimiz çalıştay süresince STEM, Kodlama, Edebiyat, Drama, Sanat alanlarında atölye çalışmasına katıldı. Dr. Natuk Birkan İlkokul ve Ortaokulumuzda gerçekleştirilen ve tüm gün süren etkinlikte 4 oturum 18 çalıştay gerçekleştirildi.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat