30.10.2019

Cumhuriyet Bayramımızı Gururla Kutladık

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı tüm kampüslerimizde yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramımızı Gururla Kutladık

Tarih bilinci yüksek, gelecek için çalışan, yarınları tasarlayan bireyler yetiştiriyor; Cumhuriyetimizin 100. yılına ülkemizi bilimde ve teknolojide kalkındırma sorumluluğu ile ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi koruyarak,çok çalışarak, üreterek yüceltecek nesillerin yetiştirilmesinde görev üstlenen bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğu ve bilinci ile çok çalışıyoruz.   Bugün sahip olduğumuz imkanlarla anlamakta güçlük çekeceğimiz kadar zor günlerde birlik olmuş,birliğinden doğan gücü yeni bir ülke kurmak için kullanmış tarihimiz, gelecek için en büyük pusulamız.  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, "Fikri hür, vicdanı hür” bireyler hür topraklarda yaşasın diye canını feda eden Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat