12.11.2019

Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'ü Andık

"Milli hedef belli olmuştur. Ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz. Yalnız bir tek şeye çok ihtiyacımız vardır: Çalışkan olmak!" Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'ü Andık

Aklın ve bilimin ışığında öğrenmeye, öğretmeye, üretmeye ve çok çalışmaya devam ediyoruz.

Aramızdan ayrılışının 81. yılında İTÜ GVO Maslak, Beylerbeyi ve İzmir Kampüslerimizde gerçekleştirilen, Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Genel Müdürümüz Ufuk Konca, yöneticilerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törenlerde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı.

Anma törenleri için ülke sınırları dışına taşıyan İTÜ GVO öğrencilerimiz bugün Selanik'e giderek Atatürk'ün doğduğu evde gerçekleştirilen anma törenlerine katıldı.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat