23.12.2019

Öğretmenler Gününü Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ailesi olarak Öğretmeler Günü kutlama yemeğinde bir araya geldik.

Öğretmenler Gününü Kutladık

Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de dün gerçekleştirilen geceye Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Genel Müdürümüz Ufuk Konca, Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren yaptığı konuşmada öğretmenlerin sadece bilim, kültür, sanat, spor gibi dallarda öğrencilere bilgi aktarmakla kalmadığını, öğrencilerin ahlaki değerlerini geliştirdiğini, iyi insan olmayı aşıladıklarını vurguladı. Özeren, “Bana göre dünyada başka hiçbir meslek insan yetiştirmekten daha önemli değildir. Bu yüzden öğretmenler çok kıymetlidir, kutsaldır” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduranlara plaketleri takdim edildi.

Plaket takdimi sonrası, öğretmenlerimizden Ahu Çat ve Nadir Bingöl keyifli bir tango gösterisi ile kutlama yemeğimize renk kattı.

Motto Orkestrası sanatçılarının sahne alması ile kutlama törenimiz, keyifli bir eğlenceye dönüştü. Gecenin bir diğer sürprizi ise Müzik Öğretmenlerimizden Özlem İnce ve Sınıf Öğretmenlerimizden Dilek Uysal'ın sahne almasıydı. Tüm yıl yoğun bir emek büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, kendilerine armağan edilen günü keyifle kutladı, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Sadece öğreten değil hayat boyu öğrenen, hayatın farklı alanlarından beslenen kişidir öğretmen. Ve eserine değer biçilemeyen tek meslektir öğretmenlik. Kendini iyi insan yetiştirmeye ve eğitime adayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bir kez daha gönülden kutluyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat