2019-2020 AKADEMİK YILI KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

Değerli Velimiz,

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı için Kayıt Yenileme ve Yeni Kayıt işlemleri,  aşağıdaki kayıt takviminde belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Gerekli belgeler  aşağıda bilginize sunulmuş olup tüm kayıt işlemleri 09.00–16.00 saatleri (Öğle Arası: 12.00-13.00) arasında Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu binasında gerçekleştirilecektir.

- Yeni kayıt yapılacak öğrenciler için; https://www.itugvo.k12.tr/form/?p=Kayit-Bilgileri-Guncelleme bağlantısından "Kayıt Formu ve Veli Yükümlülük Taahhütnamesi"nin doldurulması,

- Kayıt Yenileme yapılacak öğrenciler için; veli şifreniz ile İTÜGVONET sisteminde veli portalından giriş yaparak “Formlar” menüsünde yer alan “Kayıt Bilgileri Güncelleme Formu” seçeneği ile “Kayıt Formu ve Veli Yükümlülük Taahhütnamesi”nin güncellenerek kayıt bürosuna gelinmesi önemle rica olunur.

Saygılarımla,
İlkay YILMAZ

Okul Müdürü

KAYIT TAKVİMİ

14 Aralık 2018 Cuma

28 Mart 2019 Perşembe

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Aday Öğrenci Başvurularının alınması ( 2015 ve 2016 Doğumlular )

9 Nisan 2019 Salı

Noter Huzurunda Kura Çekilişi ( Saat: 10.00 )

10 Nisan 2019 Çarşamba

Kayıt Yenileme İşlemleri ( 2014 ve 2015 Doğumlular )

11 Nisan 2019 Perşembe

12 Nisan 2019 Cuma

15 Nisan 2019 Pazartesi

Yeni Kayıt İşlemleri ( 2015 ve 2016 Doğumlular )

16 Nisan 2019 Salı

17 Nisan 2019 Çarşamba

Yedek Yeni Kayıtlar

18 Nisan 2019 Perşembe

19 Nisan 2019 Cuma

OKULDAN “KAYIT YENİLEME” İÇİN İSTENEN EVRAKLAR:

1. 4 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  2. Veli Yükümlülük Taahhütnamesi ( Değişiklik varsa yenilenmek üzere kayıt sırasında okul yetkilisi tarafından imzalanmak üzere verilecektir. )
  3. Banka dekontu (Yıllık toplam ücretin %20 peşinatını veya peşin ödemeyi gösterir dekont) (Dekont açıklama kısmında, öğrencinin TC kimlik numarası, adı soyadı, okul bilgisi belirtilmelidir.)
  4. Öğrenci Kayıt Bilgileri Güncelleme Formu” (EK-1) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması zorunlu kılınan “Öğrenci Kayıt Sözleşmesi'”nin kayıt sırasında oluşturulabilmesi için, kayıt ofisine başvurmadan önce veli şifrenizle İTÜGVONET sisteminin veli portalından giriş yaparak “Formlar” menüsünde yer alan “Kayıt Bilgileri Güncelleme Formu” seçeneği ile “Kayıt Formu ve Veli Yükümlülük Taahhütnamesi”nin güncellenmesi ve eksik olan bilgilerin doldurulması gerekmektedir. (Güncelleme işlemi yapılmadan kayıt işlemi gerçekleştirilememektedir )

OKULDAN “YENİ KAYIT” İÇİN İSTENEN EVRAKLAR:

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Öğrenci, anne, baba ve varsa İTÜ mensubu büyükanne veya büyükbabaya ait )
  2. 6 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  3. 1’er Adet Anne – Baba Fotoğrafı
  4. Veli Yükümlülük Taahhütnamesi ( Kayıt sırasında okul yetkilisi tarafından imzalanmak üzere verilecektir. )
  5. Banka Dekontu ( Yıllık toplam ücretin %20 peşinatını veya peşin ödemeyi gösterir dekont )    ( Dekont açıklama kısmında, öğrencinin T.C. kimlik numarası, adı soyadı, okul bilgisi belirtilmelidir.)
  6. Mensup Belgesi ( İTÜ Personel Daire Başkanlığı’ndan imzalı, mühürlü çalışma belgesi )     ( Mensup veliler için, sadece anne veya baba, varsa büyükanne veya büyükbaba )
  7. İTÜ Mezun Belgesi ( Mezun veliler için, sadece anne, baba, büyükanne, büyükbaba )     ( Mezun indiriminden yararlanabilmek için, İTÜ Mezunlar Derneği Üyesi Kimlik Kartı veya üyelik başvuru evrakları gereklidir.) (Üye olmak için:  http://www.itumd.org.tr/)
  8. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması zorunlu kılınan “Öğrenci Kayıt Sözleşmesi'”nin kayıt sırasında oluşturulabilmesi için, kayıt ofisine gelmeden önce https://www.itugvo.k12.tr/form/?p=Kayit-Bilgileri-Guncelleme bağlantısından "Kayıt Formu ve Veli Yükümlülük Taahhütnamesi"nin doldurulması gerekmektedir. ( Kayıt formu online doldurulmadan kayıt işlemi gerçekleştirilememektedir.)

Banka İçin Gerekli Belgeler (Kredili Mevduat Hesabı Açılması Durumunda)

1. Okulumuz tahsilatları Yapı Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilmekte olup, ödeme yükümlülüğü altına giren velilerimizin adına Yapı Kredi Bankası Maslak Plazalar Şubesinden kredili mevduat hesabı açılacaktır.
  2. Adına kredi tanımlanacak olan velilerimizin nüfus cüzdan aslını banka işlemleri için banka personeline ibraz etmeleri gereklidir.
  3. Kayıt ofislerimizde, kayıt takvimine bağlı olarak banka personeli bulunacaktır.
  4. Peşin ödemelerde sonraki aylarda yapılacak tahsilatlar için Yapı Kredi Bankası ile taksitli eğitim sistemi üzerinden tek ödeme tanımlanarak işlemler gerçekleştirilebilecektir.

Açıklama: Eğitim öğretim bedeli (taksitli ödemelerde) banka kanalıyla, “Taksitli Eğitim Sistemi” uygulaması üzerinden tahsil edileceğinden, adına banka yoluyla limit tahsis edilecek velinin başvurması gerekmektedir.

PEŞİNAT VE PEŞİN ÖDEME İÇİN BANKA HESAP BİLGİLERİ

Banka Adı

: Yapı Kredi Bankası

Şube

: Maslak Plazalar

Hesap No

: 34000000

IBAN

: TR73 0006 7010 0000 0034 0000 00

Hesap Adı

Kültürel Sosyal ve Sağlık Tesisleri İnşa ve İşletme A.Ş.

Dekont Açıklaması

: Öğrenci T.C. Kimlik No, Öğrenci Adı Soyadı, Okul Adı

NOT: Peşinat tutarını yukarıda belirtilen hesap numarasına gerekli açıklamaları yazarak havale/EFT ile gönderebilir ya da Kayıt Takvimi süresince Özel Dr. Natuk Birkan İlkögretim Okulunda bulunacak olan banka görevlileri ile banka işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Eklenme Tarihi:08.03.2019 15:43 Düzenlenme Tarihi:11.03.2019 09:04
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul