İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları bünyesinde düzenlenecek olan Yaz Spor Okulunda, öğrencilerimizin nitelikli zaman geçirmelerini arzu ediyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin çevresiyle daima pozitif ve etkin iletişim içinde olmaları, fikir ve düşüncelerini özgürce ifade edebilmeleri, sporu bir yaşam biçimi olarak algılamaları, sportif etkinlikler yoluyla, spora özgü kuralları, bilgi ve becerileri uygulayabilmeleri ve bu becerileri yaşantısında olumlu olarak kullanabilmelerini sağlamaktır. Bu amaçtan hareketle planladığımız Yaz Spor Okullarımızla ilgili diğer detaylar aşağıda belirtilmiştir.

TARİH

20 Haziran – 17 Temmuz 2013 (4 Hafta)

YER

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI

Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Tesisleri – Maslak

ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ

Hafta içi her gün 09:00 / 16:30

BRANŞLAR

• YÜZME

• BASKETBOL

• CİMNASTİK

• VOLEYBOL

• TENİS

• MASA TENİSİ

• GÖRSEL SANATLAR

• OYUN VE KOORDİNASYON

KATILIM KOŞULLARI

- Yaz Spor Okullarına 6-11 yaş (2002-2007 Doğum tarihli) öğrenciler katılabilir. 2008 doğumlu öğrenciler fiziksel özelliklerine göre Yaz Spor Okulu programına dahil edileceklerdir.

- Yaş sevilerine göre oluşturulacak gruplar için minimum öğrenci sayısı 10’dur. Gruplarda 10 öğrencinin altında müracaat olursa o yaş seviyesinde grup açılmayacaktır.

- Kayıt yaptıran ikinci kardeşe %10 indirim uygulanacaktır.

- Yaz Spor Okuluna geç başlayan öğrenciden tam ücret alınacaktır.

- Sağlık nedenleri dışında ücret iadesi yapılmayacaktır.

- Katılan öğrencilere ferdi kaza sigortası yapılacaktır.

- Kayıtların kesinleşebilmesi için internet adresimizdeki online kayıt formunun eksiksiz doldurulması ve banka dekontun gokhan.sertakar@itugvo.k12.tr mail adresine veya elden Beden Eğitimi Bölümüne iletilmesi gerekmektedir.

- Kayıt için son tarih 14 Haziran 2013 Cuma günüdür. Kayıtlar tamamlandıktan sonra çalışmalara öğrenci alınmayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

- Yüzme sporunu ve salon sporlarını yapmasında bir sakınca olmadığına dair doktor raporu. (Özel doktor olabilir)

- Online kayıt formunun eksiksiz doldurulmuş olması

- Banka dekontu (Mail yoluyla, ya da elden fotokopisinin iletilmesi.)

YAZ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİ ÜCRETİ

2013 Yaz Spor Okulları Ücreti– 1300 TL (KDV Dahil)

YAZ OKULU HESAP BİLGİLERİ

Kültürel Sosyal ve Sağlık Tesisleri İnşa ve İşletme A.Ş.

Türkiye Ekonomi Bankası Maslak Şubesi  Şube Kodu: 129

IBAN: TR590003200000000014282885

KURS ÜCRETİNE DAHİL OLANLAR

Öğrencinin sağlık sigortası, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, yaz okulu kıyafetleri (2 ad. Tişört, Şort, Şapka, Çanta)

KURS ÜCRETİNE DAHİL OLMAYANLAR

- Servis imkanı mevcuttur, ücreti yaz okulu ücretine dahil değildir. Yeterli kontenjana ulaşılamayan bölgeler için servis ücreti kişi sayısı göz önüne alınarak hesaplanacaktır.

- Öğrenciler kullanacakları spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir (mayo, bone- gözlük, terlik, havlu, spor ayakkabısı v.b.)

ÖRNEK PROGRAM TABLOSU

YÜZME

Eve
Dönüş

Not: Programlarda mevcut duruma göre gerekli değişiklikler Yaz Okulu Koordinatörü tarafından yapılır.

YEMEK VE BESLENME

Öğrencilerimizin beslenme ve öğle yemekleri, okul mutfaklarında, uluslararası HACCP standartlarına uygun olarak hijyenik bir ortamda, gıda mühendislerinin kontrolü altında sunulmaktadır. Kullanılan malzemelerde ürün güvenliği ve kalitesi özenle gözetilmektedir.

2013 Yaz Okulu Yemek Menüsüne Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TESİSLER

Etkinliklerimiz İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları tesislerinde yapılacaktır. Tesislerimiz 24 saat boyunca özel güvenlik elemanlarınca korunmaktadır. Öğrencilerimizin psikolojik sağlığı kadar fiziksel sağlıkları da önemlidir. Bu amaçla tesislerimizde bulunan revir birimimizde alanında uzman hemşireler görev yapmakta ve anlaşmalı ambulanslarımız acil durumlarda hizmet vermektedir.

KAYIP EŞYA

Öğrencinin kaybettiği eşyalardan yaz okulu sorumlu değildir. Bulunan eşyalar yaz okulu koordinatörü ofisinde muhafaza edilecektir. Öğrencilerin yanlarında cep telefonu getirmeleri tavsiye edilmemektedir. Zorunlu hallerde getiren öğrencilerin cep telefonlarını yaz okulu koordinatöre teslim etmesi gerekmektedir. Öğrencilerin diğer değerli eşyalarını getirmemeleri tavsiye edilir.

ULAŞIM

Yaz spor okulumuza ulaşım hizmeti, güvenliğin ön planda tutulduğu ve ferdi kaza sigortası olan anlaşmalı bir firma tarafından sağlanacaktır.

BİZE ULAŞMAK İÇİN

Detaylar hakkında Beden Eğitimi Bölüm Başkanı (Yaz Spor Okulları Koordinatörü) Gökhan SERTAKAR’ dan bilgi alabilirsiniz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (Yaz Spor Okulu)

İTÜ Ayazağa Kampüsü 34469 Maslak – Sarıyer / İSTANBUL

Tel: 0 212 367 13 00 (2142)

Gsm: 0506 580 76 40