Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.

Hakkımızda

Kurucu Temsilcimizin Mesajı



Sevgili Öğrencilerimiz,

Geleceğinizin köklü bir ekole dayanmasını sağlayabilmek adına; anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitim sürecinizde, nitelikli öğrenci yetiştirmeyi ve topluma kazandırmayı amaçlayan İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nın İzmir’de kuruluşunu gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk ve gurur duymaktayız. 

Sizlerin, Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında, cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, üreten,  öz değerlerini tanıyan, değişime ve gelişime açık, sanat ve sporla beslenen, farklılıkları zenginlik kabul eden, ilkeli, mutlu, özgüveni yüksek, sorumlu bireyler olarak yetiştiğinizi görmek bizler ve aileleriniz için en büyük gaye ve gurur kaynağıdır.

Değerli Velilerimiz

Okulumuzdaki tüm eğitim süreçlerimizi; gücümüzü aldığımız İTÜ Geliştirme Vakfımız ile İstanbul’daki 4 ayrı okulumuzla eşgüdümlü olarak yapılandırmaktayız. Eğitim öğretim faaliyetlerimiz, öğrencilerimizin bilişsel, duygusal, sosyal ve fiziksel becerilerinin en üst düzeye ulaşmasını sağlamaya, ilgi ve yeteneklerinin keşfedilip geliştirilmesine yönelik olarak planlanmaktadır. Eğitim anlayışımız çerçevesinde, her çocuğun kendisine sunulacak doğru ortam, yaklaşım ve olanaklarla, kendisini geliştirme fırsatı elde edeceğine inanıyoruz.

Öğrencilerimizin güçlü bir akademik program doğrultusunda; sanat, spor, yabancı dil ve kültürel faaliyetlerde aktif görevler almaları; zengin kulüp seçenekleri ile sosyalleşmeleri; sosyal toplum hizmeti çalışmalarında bulunarak yaşadıkları topluma duyarlı bireyler olmaları; ulusal ve uluslararası sertifika programları, proje ve yarışmalara katılarak vizyonlarını geliştirmeleri; modern, teknolojik donanıma sahip güvenli bir kampüste eğitim almaları ve bu kapsamda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri okulumuzun temel hedefidir.  

Sembolümüz olan arının üretkenliğine ve çalışkanlığına sahip, ulusal ve uluslararası değerlerinin bilincinde olan, yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen,  topluma örnek bireyler olmaları adına uyguladığımız programlarla, sahip olduğumuz teknolojik ve fiziksel olanaklarımızla, öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek için çok çalışıyoruz. 

Gücümüzü öğretmenlerimizden, enerjimizi öğrencilerimizden alırken; en büyük desteği de, bizlere veren siz değerli velilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

Kurulduğumuz günden bu yana değişim ve yeniliği ana ilkemiz olarak kabul ederek, prensiplerimizden ve etik değerlerimizden ödün vermeden, her yıl bir önceki yıldan daha ileri gitmeyi hedefleyerek yeni başarılara imza atacak, aydınlık yarınlara İTÜ Geliştirme Vakıf Okulları ailesi olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz.

 

En derin sevgi ve saygılarımla…

 

Esra Sandalcı Adam
Kurucu Temsilcisi
İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları 

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat