Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.

Kampüs Yaşamı

Bahçe Hizmetleri


İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, bahçeler, ağaçlar ve oyun alanları tarafından sarmalanan 22.000 metrekarelik açık alan ve 13 bin metrekarelik kapalı alandan oluşan bir kampüstür. Şehre yakın olup trafikten, gürültüden, hava kirliliğinden uzak yerleşkesiyle modern bir mimariye sahiptir. 

Kampüsteki bahçe bakım hizmetleri anlaşmalı peyzaj firması tarafından düzenli olarak verilir. Kampüs alanının doğal güzelliğini ve yapısını korumak önceliklerimizdendir. 

 

Eco-Schools kapsamında "Yeşil Bayrak Ödülü"nü ikinci kez alan kampüsümüz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen "Beyaz Bayrak Ödülü"ne de sahiptir. 

Kampüs içerisinde bulunan, bakımları ve temizlikleri veteriner gözetiminde her gün düzenli olarak yapılan mini hayvanat bahçesi ile öğrencilerimizin hayvanları seven, hayvan haklarına saygı duyan bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlanır. 

 

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat