Kampüs Yaşamı

Yüzme Kulübü

İTÜ GVO İzmir- Göztepe Yüzme Kulübü

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sportif becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak misyonu ile İTÜ Geliştirme Vakıf İzmir Okulları ve Göztepe Spor Kulübü olarak başlattığımız çalışmalarımız devam etmektedir.

Göztepe Spor Kulübü Yüzme Şubesi’nin “Yaz Yüzme Akademisi” çalışmaları; Pazartesi-Çarşamba, Salı-Perşembe, Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri kampüsümüzde yer alan yarı olimpik yüzme havuzumuzda yapılmaktadır.

İTÜ GVO İzmir Spor Okulları çalışmasının yanı sıra, Göztepe Spor Kulübü alt yapısı için de sporcu seçimleri yapılmaktadır. Öğrencilerimizi ve okul dışından referanslı öğrencileri “Spor Okulumuz” un keyifli, eğlenceli ve öğretici çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz.