Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.

Hakkımızda

Tarihçe


2000 yılında Özel Sedat Üründül Anaokulu ile eğitim yolculuğuna başlayan İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, 2001 yılında Natuk Birkan İlköğretim Okulu, 2005 yılında Ekrem Elginkan Lisesi, 2011 yılında hizmet vermeye başlayan Beylerbeyi Özel Anaokulu ve İlköğretim Okulu ile İstanbul Ayağaza ve Beylerbeyi yerleşkelerinde eğitim faaliyetlerine devam etmektedir.  

İstanbul’da 4 ayrı okulda eğitim veren İTÜ GVO, şehir dışında eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmek için İzmir’i seçmiş, bu amaçla İzmir’in en seçkin sanayi kuruluşlarından NESAN Şirketler Grubu ile işbirliği yapmıştır. İTÜ GVO’nun İzmir temsilciliğini ve yatırımını 2014 yılından itibaren NESAN Şirketler Grubu üstlenmiştir.  İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi, İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının (GVO) en yeni halkası olarak açılmıştır. İTÜ GVO İzmir Okulları, 2014 eğitim öğretim yılında anaokulu öğrencilerini, 2015 yılında ilkokul ve ortaokul öğrencilerini, 2016 öğretim yılında da lise öğrencilerini kabul ederek, k-12 okulu olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. 

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Kültürel A.Ş çatısı altında beş ayrı okul olarak yapılandırılmıştır. Öğretim üyelerinden oluşan Eğitim Danışma Kurulu, okulların eğitim politikalarını belirleyip, ilkeler doğrultusunda işleyişini ve akademik gelişimini yönlendirmekte ve denetlemektedir. Çağdaş bir anlayış ve teknoloji ile donatılmış binalarda eğitim alan öğrencilerimiz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin kültürel mirası, birikimi ve eğitim kadrosu tarafından desteklenmekte, bütünleşik bir sistemde öğrenimlerini sürdürmelerine olanak sağlanmaktadır.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat