Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.

Hakkımızda

Fiziksel Olanaklar


Modern bir mimariye ve akıllı bina teknolojilerine sahip  olan İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları NESAN Yerleşkesi, eğitim binası, idari bina ve spor kompleksi olmak üzere 3 ayrı yapıdan oluşmaktadır.

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları; son iki sene üst üste yeşil bayrak ödülü almaya hak kazanmış, çevre kirliliğinden uzak, korunaklı ve güvenli, 35.000 metrekare içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir k-12 okuludur. 

Yerleşkemizde, 6'sı anaokulunda, 16'sı ilkokulda, 16'sı ortaokulda  ve 12'si lisede olmak üzere toplam 50 derslik vardır. Kontenjanımız 1.088 öğrenci ile sınırlanmıştır.

Okulumuzun iklimlendirmesi çevreci bir anlayışla VRF sistemi ile yapılmaktadır. Her bir bağımsız alan kendine özgü VRF iç ünitesi ile iklimlendirilmekte olup, kapalı-açık mekân sıcaklık dengesinin sağlanmasıyla öğrencilerimizin sağlığının hava değişimlerinden olumsuz etkilenmesi önlenmiştir. Anaokulundaki tüm sınıflarda yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Tüm binalarda merkezi kontrollü yangın sensör sistemi ile güvenli bir eğitim ortamı sağlanmaktadır.


Her kademede sağlıklı bir eğitim ortamı kurulmasına özellikle dikkat edilmiştir. Tüm okul antibakteriyel yer döşemesi ile donatılmış ve duvarlarda su bazlı boya kullanılmıştır.

Yemekhanenin fiziki yapısı ve servis alanı düzenlemeleri, öğrencilerimizin sağlığının ve güvenliğinin dikkate alındığı bir anlayışla planlanmıştır.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerin fiziksel ve duygusal gelişimlerinin yarattığı fark nedeniyle tüm kademeler; birbirinden bağımsız olacak şekilde ve ilgili kademedeki öğrencilerin ihtiyaçları göz önünde tutularak yapılandırılmıştır.

Okulumuzun yerleşkesinde bulunan; tam donanımlı teknolojik sınıflar, fizik, kimya, biyoloji, fen, GEMS, robotik, bilgisayar laboratuvarları, STEM atölyesi, müzik, görsel sanatlar, ahşap, seramik, sahne sanatları atölyeleri, piazza ve ortak etkinlik alanları, çok amaçlı dans- jimnastik salonları, kütüphane, dış mekan interaktif eğitim alanları, revir, kantin, spor salonları, yemekhane, konferans salonu, bahçe kafeterya, mini hayvanat bahçesi ve yarı olimpik yüzme havuzu öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerini desteklemek üzere tasarlanmıştır.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat